Veilig hijsen basis opleiding

Heeft u of uw werknemers nog weinig tot geen ervaring met hijsen dan is de Veilig Hijsen basis opleiding zeer geschikt. U kunt dan voldoen aan de eisen van de Arbowet en verzekeraars maar nog belangrijker is dat de werkomgeving veiliger word.

In deze Veilig Hijsen basis opleiding leert men veilig werken met hijswerktuigen en uitvoeren van hijswerkzaamheden. Dit voorkomt beschadigingen, onveilige situaties en ook bedrijfsongevallen. De Arbowet verplicht de werkgever om een veilige werkomgeving te garanderen voor de medewerkers.

Bij deze Veilig Hijsen basis opleiding is er een praktijk- en theoriegedeelte die beide voldoende beheerst moeten worden. De dag zelf is voornamelijk gericht op praktijk met praktijkoefeningen en beheersing van de hijswerktuigen.

Het theoriegedeelte dient vooraf doorgenomen te worden zodat er al kennis is over hoe veilig werken en aanwezige risico’s. Nadien wordt er een examen gegeven en bij het behalen van examen ontvangt u een hijscertificaat met een geldigheid van 5 jaar.

Veilig Hijsen

  • Opleiding in 1 dag
  • Verschillende cursuslocaties
  • Groepslessen op locatie door heel Nederland

vanaf

€ 799,-

Excl. BTW. per groep (tot 8 deelnemers)

Veilig Hijsen

Elke opleiding bestaat uit een theoriegedeelte en daarnaast praktijklessen om de theorie goed uit te kunnen oefenen. De training behandelt de onderwerpen conform onderstaande toets-termen.

  • Arbowetgeving
  • Veiligheid
  • Verantwoordelijkheid
  • Aanslaan van lasten
  • Verplaatsen van lasten
  • Werkbelasting

Lesmateriaal

Bij de opleiding is een hand- out of boekwerk inbegrepen.

Examinering / Certificering

Tijdens deze dag wordt de cursist beoordeelt op de benodigde competenties. Bij voldoende resultaat leidt dit tot het diploma ‘’Veilig hijsen’’

Wat is de geldigheid?

Het certificaat is 5 jaar geldig

Cursusduur

1 dag

Wat zijn de toelatingseisen?

16 jaar

Locatie

Wij hebben cursuslocaties in Zeeland: Tholen, Terneuzen, Goes, Oud-Vossemeer, Bergen op Zoom.
Wilt u ‘Veilig hijsen’ behalen op een eigen locatie? Wij geven groepslessen door heel Nederland.

Aanmelden voor Veilig hijsen? Of beschikbaarheid opvragen?

U kunt contact opnemen via ons telefoonnummer: 085 760 5772. Of u kunt het onderstaande formulier invullen dan nemen we z.s.m. contact met u op!

Keuzemenu
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00