Reachtruck herhaling

Wanneer uw reachtruckcertificaat bijna verlopen is of misschien al is verlopen, moet deze verlengt worden. Dit is om aan te kunnen tonen dat u deskundig genoeg bent om een reachtruck te besturen.

In deze reachtruck herhalingscursus wordt de kennis en vaardigheden weer opgefrist. Zo is er eerst een theoriegedeelte om de geleerde kennis weer up-t0-date te krijgen. Daarna volgt een praktijkgedeelte met vaardigheden die ook in de basis opleiding geleerd worden. Beide onderdelen worden getoetst en moeten goed worden afgerond.

De Arbowet verplicht werkgevers om de werknemers in een veilige werkomgeving te laten werken. Wanneer er gewerkt word met een reachtruck moeten de chauffeurs aantoonbaar kunnen maken dat zij deskundig genoeg zijn om te besturen. Dit kan door middel van een geldig reachtruck certificaat waardoor je aan de eisen van Arbowet en verzekeraars kan voldoen.

Vergeet niet tijdig het certificaat te verlengen. Is het meer dan 3 maanden verlopen, dan moet opnieuw een basiscursus gevolgd worden.

Reachtruck herhaling

  • Opleiding in 1 dag
  • Verschillende cursuslocaties
  • Groepslessen op locatie door heel Nederland

vanaf

€ 199,-

Excl. BTW

Reachtruck herhalingscursus

Elke opleiding bestaat uit een theoriegedeelte en daarnaast praktijklessen om de theorie goed uit te kunnen oefenen. De training behandelt de onderwerpen conform onderstaande toets-termen.

  • Arbowetgeving
  • Veiligheid
  • Verantwoordelijkheid
  • Aanslaan van lasten
  • Verplaatsen van lasten
  • Werkbelasting

Lesmateriaal

Bij de opleiding is een hand- out of boekwerk inbegrepen.

Examinering / Certificering

Tijdens deze dag wordt de cursist beoordeelt op de benodigde competenties. Bij voldoende resultaat leidt dit tot het diploma ‘’Veilig werken met de reachtruck’’

Geldigheid

Het certificaat is 5 jaar geldig

Cursusduur

1 dagen

Toelatingseisen

Locatie

Wij hebben cursuslocaties in Zeeland: Tholen, Terneuzen, Goes, Oud-Vossemeer, Bergen op Zoom.
Wilt u de Reachtruck herhalingscursus behalen op een eigen locatie? Wij geven groepslessen door heel Nederland.

Aanmelden voor Reachtruck herhaling? Of beschikbaarheid opvragen?

U kunt contact opnemen via ons telefoonnummer: 085 760 5772. Of u kunt het onderstaande formulier invullen dan nemen we z.s.m. contact met u op!

Keuzemenu
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00