Over ons

Geschiedenis

Adviesbureau Kole is een relatief jong maar snelgroeiend bedrijf dat werd opgericht eind 2021 door Wilmar Kole. De onderneming is gericht op het geven van professioneel advies op gebied van brand- en Arboveiligheid en het geven van ondersteuning aan klanten in diverse sectoren door heel Nederland.

Door jarenlang verschillende functies uit te oefenen op het gebied van brand- en Arboveiligheid heeft Wilmar veel ervaring en een brede kennis op dit gebied verworven. Vanaf het begin werkt hij samen met Chiel die gespecialiseerd is in het ontwerpen van ontruimingsplannen en -plattegronden.

Samen vormen zij sindsdien een dynamisch team met een flexibele en klantgerichte werkwijze waarbij snelheid en professionaliteit centraal staat. Dit heeft geresulteerd in een forse klantengroei en heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd zowel lokaal als door heel Nederland.

Vanwege een groeiende vraag en klantenkring is het team ook versterkt met Rieneke, de vrouw van Wilmar. Inmiddels is ook zijn vader Aart aangesloten bij het team. Zo is er een familiebedrijf ontstaan waarbij de lijntjes kort zijn en hierdoor transparant en efficiënt kan werken.

Werkwijze

Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel en richten wij op de behoeften van de klant. Betrouwbaar, persoonlijk contact zorgt ervoor dat wij professioneel en transparant te werk gaan en weet u altijd wat u van ons kan verwachten.

Wij streven naar het leveren van diensten van goede kwaliteit. Door ons flexibel en actief op te stellen kunnen wij onze werkzaamheden aanpassen naar de behoeften van de klant en maatwerk leveren.

Wij zijn actief bezig met het vergroten van onze kennis en vaardigheden op het gebied van brand- en Arboveiligheid om de kwaliteit te verbeteren. Bovendien volgen we de laatste ontwikkelingen en wetgevingen om te voldoen aan geldende eisen, normen en wetten.

  • Veel kennis en ervaring
  • Betrouwbaar en persoonlijk contact
  • Professioneel en leveren hoge kwaliteit
  • Snelheid en flexibiliteit
  • Transparant en efficiënt werken

Ons team

Wilmar

Eigenaar

Rieneke

Administratief medewerker

Chiel

Projectleider

Aart

Projectleider

Wat zijn onze gegevens

Wij zijn gevestigd in Tholen

Ons kantoor is gevestigd in Tholen, Zeeland. Wij hebben een landelijke dekking en vanwege onze professionaliteit en scherpe prijs zijn wij regelmatig in elke provincie.

Stevinweg 1 R
4691 SM Tholen
Zeeland

085 760 5772

KvK: 84624558
BTW: NL 003993427B58
Bank: NL05RABO0303034270

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00