EHBO opleiding

Ten tijde van ongevallen of andere situaties is het belangrijk om vaardigheden te hebben om eerste hulp aan kinderen en volwassenen te verlenen. In deze complete EHBO cursus wordt alle kennis en vaardigheden geleerd die nodig is om op de juiste manier te handelen bij calamiteiten, ongevallen en andere situaties.

Een gecertificeerde EHBO’er kan grotere gevolgen voorkomen bij ongevallen en ongelukken. Dit is een breed begrip en daarom leert men in de EHBO cursus veel verschillende instructies en informatie die toepasbaar zijn op veel situaties.

De cursus is te volgen bij ons op locatie maar het is ook mogelijk om groepslessen te volgen bij u op het bedrijf. Stuur ons een bericht over beschikbaarheid en mogelijkheden.

Een EHBO diploma is twee jaar geldig maar twee keer per jaar is het nodig om de actuele richtlijnen en vaardigheden op orde te houden. Het is namelijk verplicht om 14 uur EHBO herhaling te volgen om aan de eisen te doen van het verlengen van het EHBO diploma.

EHBO cursus

  • Complete EHBO cursus
  • Opleiding in 4 dagdelen
  • Verschillende cursuslocaties
  • Groepslessen op locatie door heel Nederland

vanaf

€ 289,-

Excl. BTW

EHBO cursus

Elke opleiding bestaat uit een theoriegedeelte en daarnaast praktijklessen om de theorie goed uit te kunnen oefenen. De training behandelt de onderwerpen conform onderstaande toets-termen.

  • Ontruiming
  • Niet-spoedeisende eerste hulp
  • Spoedeisende (levensbedreigende) eerste hulp

Lesmateriaal

Bij deze opleiding is een hand- out of boekwerk inbegrepen.

Examinering / Certificering

Tijdens deze dag wordt de cursist beoordeelt op de benodigde competenties. Bij voldoende resultaat leidt dit tot het diploma ‘’EHBO’’

Geldigheid

Het certificaat is 2 jaar geldig maar er moet (half)jaarlijks een EHBO herhaling gedaan worden.

Cursusduur

4 dagdelen

Toelatingseisen

16 jaar

Locatie

Wij hebben cursuslocatie in Zeeland: Tholen, Terneuzen, Goes, Oud-Vossemeer, Bergen op Zoom.
Wilt u EHBO diploma behalen op een eigen locatie? Wij geven groepslessen door heel Nederland.

Aanmelden voor EHBO cursus? Of beschikbaarheid opvragen?

U kunt contact opnemen via ons telefoonnummer: 085 760 5772. Of u kunt het onderstaande formulier invullen dan nemen we z.s.m. contact met u op!

Keuzemenu
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00