Bovenloopkraan basis opleiding

Werkt u met een bovenloopkraan en wilt u een certificaat behalen voor u of uw werknemers? Met de bovenloopkraan basis opleiding wordt er geleerd om veilig en verantwoord te werken met het hijswerktuig. Met behulp van praktijk en theorie wordt kennis en vaardigheden vergroot zodat u aan de eisen van Arbowet en verzekeraars kan voldoen. En nog belangrijker, de veiligheid verhogen op de werkvloer.

Het is niet wettelijk verplicht om een hijsbewijs te hebben maar de Arbowet verplicht wel dat de medewerkers goede instructies hebben gekregen over het veilig werken met hijswerktuigen. Dit moet ook aantoonbaar zijn zodat er een veilige werkomgeving is voor andere werknemers.

Een hijsbewijs maakt het eenvoudig aantoonbaar dat er kennis en vaardigheden aanwezig zijn. Door het volgen van een Bovenloopkraan basis opleiding krijgt men instructies en kennis over veilig werken, risico’s en gevaarlijke situaties herkennen en voorkomen.

Deze Bovenloopkraan basis opleiding wordt in een groepsverband gegeven met een maximum van 8 deelnemers. Wilt u een passende offerte op maat, neem dan contact met ons op!

Bovenloopkraan basis

  • Opleiding in 1 dag
  • Verschillende cursuslocaties
  • Groepslessen op locatie door heel Nederland

vanaf

€ 799,-

Excl. BTW. Vanaf prijs. per groep (tot 8 deelnemers)

Elke opleiding bestaat uit een theoriegedeelte en daarnaast praktijklessen om de theorie goed uit te kunnen oefenen. De training behandelt de onderwerpen conform onderstaande toets-termen.

  • Arbowetgeving
  • Veiligheid
  • Verantwoordelijkheid
  • Aanslaan van lasten
  • Verplaatsen van lasten
  • Werkbelasting

Lesmateriaal

Bij de opleiding is een hand- out of boekwerk inbegrepen.

Examinering / Certificering

Tijdens deze dag wordt de cursist beoordeelt op de benodigde competenties. Bij voldoende resultaat leidt dit tot het diploma ‘’Veilig hijsen met bovenloopkraan’’

Wat is de geldigheid?

Het certificaat is 5 jaar geldig

Cursusduur

1 dag

Wat zijn de toelatingseisen?

16 jaar

Locatie

Wij hebben cursuslocaties in Zeeland: Tholen, Terneuzen, Goes, Oud-Vossemeer, Bergen op Zoom.
Wilt u de Bovenloopkraan basis opleiding behalen op een eigen locatie? Wij geven groepslessen door heel Nederland.

Aanmelden voor Bovenloopkraan basis opleiding? Of beschikbaarheid opvragen?

U kunt contact opnemen via ons telefoonnummer: 085 760 5772. Of u kunt het onderstaande formulier invullen dan nemen we z.s.m. contact met u op!

Keuzemenu
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00